Sahabat Lebai

Islam wajib bersatu

Kita banyak menyaksikan kekejaman kaum kafir terhadap umat Islam di serata dunia.

Mengapa umat Islam masih tidak mahu insaf dan bersatu demi perpaduan umah.

Selagi umat Islam berpercah belah, selagi itu lah kaum kafir mengambil kesempatan menindas umat Islam.

Bersatu lah umat Islam sebelum kehilangan kuasa politik dan kuasa memerintah.

Saturday, May 30, 2009

PKR - Innalillah di N12 PenantiN12 Penanti, PKR seperti pungguk rindukan bulan. Malang nya bulan tidak akan mengembang lagi di N12 Penanti.

Ternyata PAS sudah sedar akan sikap buruk PKR dalam Pakatan Rakyat. N12 Penanti yang sepatutnya di serahkan kepada PAS, sudah mendapat reaksi negetif dari penyokong PAS.

Sekarang PKR terpaksa berjuang sendirian di Penanti. PKR cuma bergantung haraf kepada cina DAP sahaja untuk meraih kemenangan.

Penduduk melayu/islam di N12 Penanti lebih dari 70%. Jika 51% sahaja menolak PKR, sudah tentu PKR tumbang di N12 Penanti.

Para penyokong PAS dan orang Islam yang sejati, ini lah masa nya untuk menunjuk kan kekuatan melayu/islam dalam bidang politik .

Buktikan bahawa hidup PKR hanya bergantung kepada PAS.
Tumbangkan PKR di N12 Penanti

1 comment:

kontraktorwibawa.blogspot.com said...

DISEBABKAN RAKYAT DAH TAK BULEH TENGOK LOGO DACING, TAKTIK DITUKAR DENGAN MENAJA CALON BEBAS SEBAGAI PROKSI. KALAU MENANG, BOLEH JADI YB BEBAS YANG MENYOKONG UBN.

SEGALA KELENGKAPAN AKAN DIBANTU TERMASUK MEDIA DAN PERBELANJAAN KEMPEN.CALON BEBAS LAIN TAK DITAJA MELAINKAN DIPERALAT UNTUK MEMECAH UNDI PR DENGAN DUIT SENDIRI.
SEBAHAGIAN BESAR PENYOKONG KUAT UBN MUNGKIN TAK KELUAR MENGUNDI KERANA UBN TAK BERTANDING.

SEBAHAGIAN BESAR PENYOKONG PAS JUGA MUNGKIN TAK MENGUNDI KERANA TERASA HATI ANGKARA KESOMBONGAN PKR. YANG KELUAR MENGUNDI CUMA PENYOKONG PKR YANG DAH TERKELIRU ANTARA 'KEBENARAN' KAK MIN DAN KEWIBAWAAN PARTI PKR.

DI SINI LAH PERANAN CALON BEBAS YANG AKAN MEMECAH UNDI PKR, DITAMBAH LAGI DENGAN KUNUNNYA ADA TAKTIK PROGRAM 'MELANCONG' DI HARI MENGUNDI. DENGARNYA, RAMAI YANG DAH MUAK DENGAN PKR. BARANGKALI KEGEMILANGAN DI BATANG SUDAH MENANTI DI PENANTI..